Nacka Stockholm vatten skada rörmokare

Vi från Jour Sverige och våra Jour rörmokare erbjuder professionell hjälp med allt inom vatten och avlopp, Via vår dygnet runt  får du akut hjälp av professionella rörmokare och 24-timmar om dygnet alla dagar i veckan.
Vi har all vår kompetens, verktyg och maskiner under ett och samma tak erbjuder vi en bred service oavsett vad problemet gäller och kan erbjuda en komplett lösning för ert vatten och avlopp.
Våra leverantörer är aktoriserade  Jour nummer 010-204 01 01

Vid vattenskador, stäng omedelbart av vattnet vid huvudvattenmätaren, om det är möjligt. På så sätt kan vi på samma gång minimera skadan. Du kan spara tiotusentals kronor i reparationskostnader genom att genast reagera på problemet och ringa vår jour. Kom ihåg att du kan få rotavdrag för det utförda arbetet.

I händelse av rörskador finns ingen tid att slösa och att snabbt hitta en skicklig rörmokare är utomordentligt viktigt. Vi arbetar enligt en nödcentralsprincip och reagerar omedelbart på alla dina behov. Vi förhindrar att skadorna eskalerar genom telefonrådgivning och skickar en kunnig rörmokare till platsen innom e timma.

 Rörmokeri arbeten

  • Rensning/upptining av rör
  • Reparation av rörbrott och läckage
  • Reparation av vattenskador
  • Fuktmätningar
  • Reparation och installation av vattenbeslag och kranar
  • Installation, underhåll och reparation av värmesystem
  • Installation, underhåll, mätning och justering av ventilationsrör
  • Övervakning och arbetsledning av vatten- och avlopssystem
  • Reparation av läckande varmvattenberedare

   

SPOLBIL JOUR

Att högtrycksspola med hjälp av en spolbil innebär att man löser stoppet i avloppet med hjälp av högt vattentryck. Vilket gör att man får loss det som försämrar eller stoppar framkomsten i avloppssystemet. Förutom att spolbil är det mest effektiva alternativet när det gäller stopp i avloppet så är det även ett miljövänligt alternativ. När man högtrycksspolar används hett vatten och inte några miljöfarliga ämnen.

Stopp i avloppet är inget ovanligt och kan hända i t.ex. köket eller badrummet. Stopp i avloppet kan ske vilken tid på dygnet som helst och då finns vi tillgängliga med spolbilar på jour dygnet runt i Stockholm. Är det stopp eller rinner dåligt i flera avlopp på samma gång, t.ex. i toalett, handfat och golvbrunn samtidigt kan man vara säker på att spolbil är den rätta lösningen. Kontakta oss vid stopp i avloppet så löser vi det omgående. Vi har jour 24h om dygnet och är på plats inom 1h i Stockholm.

DET KAN BLI STOPP I AVLOPP

Orsakerna till stopp i avloppet kan vara många, mycket matrester kan ha spolats ner, blomjord/växter som spolas ner eller att det helt enkelt var väldigt länge sen man gjorde en högtrycksspolning. Ibland kan det till och med vara gammalt byggspackel som stelnat i röret och gör så att det blir stopp. Har man haft stopp på samma ställe flera gånger så bör man ta dit en spolbil, eftersom det även kan förhindra framtida stopp. Vill man vara på säkra sidan så kan man även beställa en spolbil vid första stoppet, för att se till att det inte blir stopp igen inom en snar framtid.

Jour Sverige, Rörmokare Jour Rörmokare, Jour Sverige AB Jour Sverige, Rörmokare